torsdag den 2. maj 2013

Hindbærsnitter

Ca. 12 stk.

300 g mel
200 g margarine
1 æggeblomme
1 spsk. vand
hindbærmarmelade
flormelis til glasuren

1) Mel, margarine og flormelis smuldres og samles med æggeblommen og vand til en blød dej.
2) Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter.
3) Del dejen i 2 og rul dem ud i 2 rektangler, læg den ene på bagepladen og kom marmeladen på.
4) Kom herefter "låget" på og prik med en gaffel rundt omkring.
5) Herefter skal den i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Til sidst kommer man glasur på når kagen har kølet.

Tip! Rul dejen om kagerullen og rul den indover pladen, det kræver lidt teknik men giver pænest resultat.
        Kom kagerne i en kagedåse og de er gode flere dage efter hvis de ikke er spist inden ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar