mandag den 13. maj 2013

Citronkage

225 g margarine
200 g sukker. 
100 g blændede mandler
5 æg
revet skal fra 1 citron
1 dl frisk citronsaft
125 g mel
1, 5 tsk bagepulver

Glasur:
flormelis
frisk citronsaft
vand

1) Margarine sukker og mandler røres godt sammen, hvorefter æggene røres i et af gangen.
2) resten af ingredienserne kommes i og røres godt.
3) Massen hældes i en smurt springform og bages på 175 grader i 45 min.
4) Når kagen har kølet laves glasuren. Smag dig frem til hvor sur du ønsker glasuren. Glasuren skal gerne være ret sur da det står godt sammen med den søde, men også friske kage.

TIP! Kagen kan fryses. Kom evt lidt citronskrald i glasuren også. Husk helst også at bruge økologiske citroner når nu skralden skal bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar