tirsdag den 9. juli 2013

Æbletærte med fyld

     
                                          Dej:                                                                   Fyld:                                                
                                          225 g Smør/margarine                                      6 æbler
                                          325 g mel                                                           150 g sukker
                                          125 g sukker                                                     2 tsk kanel
                                          1 æg                                                                   80 g mel

1) Dejen æltes sammen og stilles på køl i mindst 30 minutter.
2) Æblerne skrælles og skæres i mindre både, og blandes sammen med sukker, mel og kanel.
3) Del dejen i to. Rul den ene ud til den passer i det smurte tærtefadet. Æblefyldet fordeles i (bliv ikke bange for det store lag) og den anden del af dejen rulles og puttes på toppen.
4) Kanten lukkes og aflange snit skæres i toppen så den kan ånde.
5) Tærten bages ved 200 grader i ca 45 minutter.

TIP! Spis evt vanilieis eller cremefraise til. Dejlig hurtig og lave og god hvis du er vild med mange æbler i æblekage :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar