torsdag den 28. november 2013

Klejner

Ca. 100 Stk

600 g mel
1 tsk hjortesalt
1 tsk kardemomme
revet skal fra 1 citron (økologisk)
150 g margarine
125 g sukker
2 store æg
2 spsk fløde

1 pakke palmin til kogning

1) Alle ingredienser æltes sammen til en dej. Dejen stilles herefter på køl i mindst 1 time.
2)Dejen rulles ud, skæres og vrides.
 http://www.youtube.com/watch?v=b54jk0hlvFA
 snup et kig på denne film for at se hvordan klejnerne    vrides hvis du ikke har lavet dem før (filmen tager 2      minutter)
3) Klejnerne koges i palmin til de er lysebrune. Husk at                                                                                     vende dem
                                                                               4) Klejnerne lægges på lidt papir og drypper af

TIP! Husk at palminen skal være meget varm og start med en for at tjekke. det skal gerne "bruse" omkring den når den rammer palminen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar