tirsdag den 30. april 2013

Kanelsnegle

Ca. 12 Stk.

Dej:       
300 g mel
75 g margarine
2 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
35 g gær
1 dl mælk
1 æg


Fyld:
100 g margarine
100 g sukker
2 tsk. kanel
1 spsk. mel

1) Margarinen smuldres i  mel, sukker og salt.
2) Mælken varmes og gæren røres i. 
3) Æg og gærvæden blandes sammen med melblandingen, æltes godt og hæver i 30 minutter.
4) Imens dejen hæver blandes fyldet sammen i en skål godt med fingrene. 
5) Dejen rulles ud i en firkant og kanelblandingen smøres ud på dejen. 
6) Dejen rulles sammen og skæres ud til snegle. Nu skal de efterhæve i 15 minutter.
7) Sneglene pensles med æg og varmes i ovnen på 200 grader i ca. minutter.

Tip! Kom glasur på toppen og måske endda vingummibamser til børn (sikkeret hit til fødselsdagen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar